Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Челябієва Вікторія Миколаївна
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Харчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1)
Челябієва, В. М.
2021
Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма «Екологія»
Челябієва, В. М.
2020
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2.
Челябієва, В. М.
2021
Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
2021
Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н. М.
2021
Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
2020
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знань
Костенко, І. А.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2020
Корозія та захист від корозії : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальностей 131 "Прикладна механіка", 133 "Галузеве машинобудування", 274 "Автомобільний транспорт", 181 "Харчові технології"
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
2020
Аналітична хімія : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101"Екологія" освітня програма «Екологія»
Челябієва, В. М.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н. М.
Перегляд
Автор
17
Челябієва, В. М.
6
Костенко, І. А.
4
Буяльська, Н. П.
4
Денисова, Н. М.
1
Березкина, Н. А.
1
Цибуля, С. Д.
за датою випуску
2
2024
3
2023
3
2022
5
2021
4
2020