Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22983
Назва: | Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" |
Автори: | Челябієва, В. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Короткий огляд (реферат): | Під час виконання лабораторних робот студентам пропонується визначити показники харчової продукції, які не вимагаються нормативними документами, але дозволяють оцінити харчову цінність продукції, або встановити наявність фальсифікацій, наприклад, визначення вмісту пектину, вітаміну С, заліза у зефірі, теоброміну у шоколаді. Таким чином, під час виконання лабораторного практикуму студент отримує цінні навички для своєї майбутньої професійної діяльності. |
Опис: | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021 – 37 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22983 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Експертиза харчових продуктів.pdf | Навчально-методичне видання | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.