Челябієва В. М.: навчально-методичні видання : [45] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 45
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технологіїЧелябієва, В. М.
2018Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво"Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2017Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2017Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи»Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2013Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництвоЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2014Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.050503 – МашинобудуванняКостенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2016Хімія. Лабораторний практикум для студентів спеціальностей 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 171 – Електроніка; 172 – Телекомунікації та радіотехнікаЧелябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2016Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварюванняКостенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Цибуля, С. Д.; Буяльська, Н. П.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітаціяСавченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2016Основи охорони праці. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 – Харчові технологіїЧелябієва, В. М.
2016Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація"Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2014Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2011Загальна хімія: конспект лекційЧелябієва, В. М.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2012Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2014Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Савченко, О. М.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 45