Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 45
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технології | Челябієва, В. М. |
2018 | Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2012 | Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво" | Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М. |
2017 | Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2017 | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2012 | Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи» | Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М. |
2013 | Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництво | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л. |
2014 | Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.050503 – Машинобудування | Костенко, І. А.; Челябієва, В. М. |
2016 | Хімія. Лабораторний практикум для студентів спеціальностей 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 171 – Електроніка; 172 – Телекомунікації та радіотехніка | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2016 | Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварювання | Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Цибуля, С. Д.; Буяльська, Н. П. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітація | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2016 | Основи охорони праці. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 – Харчові технології | Челябієва, В. М. |
2016 | Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація" | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2014 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2011 | Загальна хімія: конспект лекцій | Челябієва, В. М. |
2012 | Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П. |
2012 | Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка» | Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л. |
2014 | Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Челябієва, В. М.; Савченко, О. М. |
2015 | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 45