Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19884
Назва: Основи програмування на мові С : конспект лекцій з дисципліни «Основи програмування» для студентів спеціальностей 121- «Програмна інженерія», 123 – «Комп’ютерна інженерія”
Автори: Бивойно, П. Г.
Ключові слова: алгоритмічні мови
програмування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У цьому методичному виданні розглядаються питання, пов’язані з формуванням у студентів базових знань про алгоритмічні мови та навичок програмування. Студенти мають бути ознайомлені з проблемами, що виникають та мають бути вирішені у процесі підготовки програмного проекту на алгоритмічній мові високого рівня, що відповідає вимогам кваліфікаційної характеристики фахівця. Основними завданнями вивчення дисципліни “Основи програмування” є ознайомлення з системами і середовищами програмування, класифікацією мов програмування, критеріями вибору мови програмування та вивчення базових засад мови програмування високого рівня на прикладі мови С. Під час вивчення дисципліни студенти знайомляться з типами даних, опановують базовими алгоритмами обробки простих структур даних та отримують практичні навички створення таких структур і програмної реалізації алгоритмів їх обробки, а також знайомляться з основами використанням вказівників.
Опис: Бивойно, П. Г. Основи програмування на мові С : конспект лекцій з дисципліни «Основи програмування» для студентів спеціальностей 121- «Програмна інженерія», 123 – «Комп’ютерна інженерія” / укл.: Бивойно П. Г. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. - 108 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19884
Розташовується у зібраннях:Бивойно П. Г.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект_ОП_2020.pdf2,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.