Бивойно П. Г.: навчально-методичні видання : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Моделювання систем : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.; Бивойно, Т. П.
2024Моделювання систем : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.; Бивойно, Т. П.
2024Основи програмування : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія” та «Інженерія програмного забезпечення»Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.; Якименко, І. В.
2024Основи програмування: методичні вказівки до курсового проєктування в середовищі Code::Block для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Базилевич, В. М.
2023Основи програмування : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.; Бичко, В.А.
2023Моделювання систем : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.
2023Моделювання систем : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)"Бивойно, П. Г.
2023Моделювання систем : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.
2021Java технології прикладного програмування : методичні вказівки о лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Технології прикладного програмування» для студентів спеціальності 123 "Комп‘ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2019Об’єктно орієнтоване програмування на Java. Конспект лекцій з дисципліни «Об’єктно орієнтоване програмування» для студентів спеціальностей 121 – «Програмна інженерія», 123 – «Комп’ютерна інженерія»Бивойно, П. Г.
2020Основи програмування на мові С : конспект лекцій з дисципліни «Основи програмування» для студентів спеціальностей 121- «Програмна інженерія», 123 – «Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.
2020Реалізація структур даних мовою програмування С : методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Основи програмування» для студентів спеціальностей 121 “Інженерія програмного забезпечення”, 123 “Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.
2019Основи програмування : методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Основи програмування» для студентів спеціальностей 121 “Інженерія програмного забезпечення” 123 “Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2018Створення деревовидних структур даних засобами Java : методичні вказівки до виконання розрахунково - графічної роботи з дисципліни "Об’єктно - орієнтоване програмування" для студентів спеціальності 128 "Комп’ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2018Основи програмування на Java : методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни "Об'єктно орієнтоване програмування" для студентів спеціальності 128 "Комп'ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2018Моделювання систем масового обслуговування : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт та самостійної роботи з дисципліни "Моделювання систем" для студентів спеціальності 123 "Комп’ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.
2018Імітаційне моделювання на Java : методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни "Моделювання систем" для студентів спеціальності 128 "Комп'ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.
2014Програмування паралельних процесів. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» для студентів напряму підготовки 6.050102 –“Комп’ютерна інженерія” 6.050103 – „Програмна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2015Основи програмування на С, С++. Методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Програмування» для студентів напряму підготовки 6.050103 – “Програмна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19