Рябов І. Б.: навчально-методичні видання : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Електронна комерція : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів ступеню вищої освіти «бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг»Рябов, І. Б.
2021Товарознавство : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів ступеню вищої освіти «бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг»Рябов, І. Б.
2018Маркетинговий аналіз : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябов, І. Б.
2018Рекламна діяльність : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябов, І. Б.
2018PR-технології в організаціях : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябов, І. Б.
2016Реклама та стимулювання збуту : методичні вказівки для практичної, індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Реклама та стимулювання збуту" для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ОКР "Магістр"Рябов, І. Б.
2016Рекламний креатив : методичні вказівки для практичної, індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Рекламний креатив" для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ОКР "Магістр"Рябов, І. Б.
2016Інтернет-маркетинг : методичні вказівки для практичної, індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Інтернет-маркетинг" для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ОКР "Магістр"Рябов, І. Б.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8