Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20592
Назва: Лісове господарство : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем "бакалавр" з спеціальності 205 «Лісове господарство»
Автори: Селінний, М. М.
Корма, О. М.
Чмель, О. П.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): У результаті виконання кваліфікаційної роботи здобувач вищої освіти (ЗВО) повинен добре орієнтуватись щодо особливостей вирощування садивного матеріалу дерев та чагарників, створення та догляду за лісовими культурами, інших видів лісогосподарської діяльності, оволодіти сучасними технологіями їх проведення, вміти професійно використовувати сучасні методи лісовідновлення та лісорозведення для відновлення та формування стійких до несприятливих чинників деревостанів з високими лісівничими, середовищетвірними та захисними властивостями.
Опис: Лісове господарство : метод. вказівки до виконання кваліф. роботи бакалавра для здобувачів вищ. освіти ден. форми навчання за освіт. ступенем бакалавр з спец. 205 «Лісове господарство» / уклад.: М. М. Селінний, О. М. Корма, О. П. Чмель О.П. – Чернігів : Національний університет «Чернігівська політехніка», 2020. - 45 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20592
Розташовується у зібраннях:Корма О. М.: навчально-методичні видання
Селінний М. М.: навчально-методичні видання
Аграрні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лісове господарство..pdf520,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.