Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22378
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСероштан, І. О.-
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.date.accessioned2021-05-27T11:05:18Z-
dc.date.available2021-05-27T11:05:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22378-
dc.descriptionТехнічна мікробіологія : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад.: І. О. Сероштан, О. Б. Хребтань. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 104 с.en_US
dc.description.abstractМетою дисципліни «Технічна мікробіологія» є формування науково- професійного світогляду шляхом оволодіння теоретичними та практичними основами загальної і спеціальної мікробіології, формування наукового світогляду про різноманіття світу мікроорганізмів, їх ролі в природі і господарській діяльності людини; опанування практичних навичок мікробіологічного контролю виробництва харчової галузі та технікою роботи з мікроорганізмами, як технічними так і збудниками аліментарних інфекцій.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleТехнічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна мікробіологія.pdfНавчально-методичне видання2,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.