Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22378
Назва: Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Автори: Сероштан, І. О.
Хребтань, О. Б.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни «Технічна мікробіологія» є формування науково- професійного світогляду шляхом оволодіння теоретичними та практичними основами загальної і спеціальної мікробіології, формування наукового світогляду про різноманіття світу мікроорганізмів, їх ролі в природі і господарській діяльності людини; опанування практичних навичок мікробіологічного контролю виробництва харчової галузі та технікою роботи з мікроорганізмами, як технічними так і збудниками аліментарних інфекцій.
Опис: Технічна мікробіологія : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад.: І. О. Сероштан, О. Б. Хребтань. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 104 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22378
Розташовується у зібраннях:Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна мікробіологія.pdfНавчально-методичне видання2,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.