Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.contributor.authorІваненко, К. М.-
dc.date.accessioned2021-05-27T11:24:30Z-
dc.date.available2021-05-27T11:24:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22379-
dc.descriptionТехнологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до виконання кваліф. роботи за освіт.-проф. програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищ. освіти / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 c.en_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота – це підсумкова індивідуальна письмова робота, яка дає змогу отримати комплексне уявлення про рівень засвоєння теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleТехнологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освітиen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія молока та молочних продуктів..pdfНавчально-методичне видання849,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.