Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.contributor.authorІваненко, К. М.-
dc.date.accessioned2021-05-27T13:13:18Z-
dc.date.available2021-05-27T13:13:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22390-
dc.descriptionТехнологія зберігання і переробки зерна : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 36 с.en_US
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleТехнологія зберігання і переробки зернаen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія зберігання і переробки зерна.pdfНавчально-методичне видання703,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.