Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22401
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.date.accessioned2021-05-28T08:43:37Z-
dc.date.available2021-05-28T08:43:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22401-
dc.descriptionХарчові технології та інженерія : метод. вказівки до виконання розрах. роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – Ч. 1. – 48 с.en_US
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» є вивчення теоретичних основ аналізу сировини та готової продукції, експрес-методів аналізу, найбільш вживаних хімічних та інструментальних методів аналізу сировини та продукції харчових виробництв, для формування у майбутніх фахівців здатності організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів; здатності проводити дослідження в умовах спеціалізованих лабораторій для вирішення прикладних задач; набуття вміння визначати відповідність показників якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції нормативним вимогам за допомогою сучасних методів аналізу (або контролю).en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleХарчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1)en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчові технології та інженерія.pdfНавчально-методичне видання1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.