Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22401
Назва: | Харчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1) |
Автори: | Челябієва, В. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» є вивчення теоретичних основ аналізу сировини та готової продукції, експрес-методів аналізу, найбільш вживаних хімічних та інструментальних методів аналізу сировини та продукції харчових виробництв, для формування у майбутніх фахівців здатності організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів; здатності проводити дослідження в умовах спеціалізованих лабораторій для вирішення прикладних задач; набуття вміння визначати відповідність показників якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції нормативним вимогам за допомогою сучасних методів аналізу (або контролю). |
Опис: | Харчові технології та інженерія : метод. вказівки до виконання розрах. роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – Ч. 1. – 48 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22401 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харчові технології та інженерія.pdf | Навчально-методичне видання | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.