Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2021-07-05T15:38:18Z-
dc.date.available2021-07-05T15:38:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22946-
dc.descriptionБіотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до організації практ. занять та самост. роботи здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с.en_US
dc.description.abstractМетою курсу "Біотехнологічні процеси" у харчових технологіях є формування науково-професійного світогляду магістра спеціальності "Харчові технології" в області поглибленого знання процесів, що протікають при виготовленні харчових продуктів за допомогою мікроорганізмів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleБіотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях ..pdfНавчально-методичне видання416,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.