Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T15:38:18Z | - |
dc.date.available | 2021-07-05T15:38:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946 | - |
dc.description | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до організації практ. занять та самост. роботи здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою курсу "Біотехнологічні процеси" у харчових технологіях є формування науково-професійного світогляду магістра спеціальності "Харчові технології" в області поглибленого знання процесів, що протікають при виготовленні харчових продуктів за допомогою мікроорганізмів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях ..pdf | Навчально-методичне видання | 416,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.