Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946
Назва: Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»
Автори: Замай, Ж. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою курсу "Біотехнологічні процеси" у харчових технологіях є формування науково-професійного світогляду магістра спеціальності "Харчові технології" в області поглибленого знання процесів, що протікають при виготовленні харчових продуктів за допомогою мікроорганізмів.
Опис: Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до організації практ. занять та самост. роботи здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях ..pdfНавчально-методичне видання416,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.