Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22947
Назва: | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» |
Автори: | Замай, Ж. В. Сироштан, І. О. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Короткий огляд (реферат): | Лабораторний практикум «Біотехнологічні процеси у харчових технологіях» надає студентам можливість оволодіти основними мікробіологічними та біохімічними методами дослідження, які необхідні майбутньому спеціалісту для роботи на виробництвах та в лабораторіях харчової та біотехнологічної промисловості. |
Опис: | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, І. О.Сироштан. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 38 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22947 |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях..pdf | Навчально-методичне видання | 948,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.