Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22982
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.date.accessioned2021-07-06T11:34:46Z-
dc.date.available2021-07-06T11:34:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22982-
dc.descriptionЕкспертиза харчових продуктів : метод. вказівки до практ. та семінар. занять для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Н У «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 с.en_US
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Експертиза харчових продуктів” є вивчення комплексу спеціальних досліджень, необхідних для визначення якості і безпеки харчових продуктів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleЕкспертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Експертиза харчових продуктів..pdfНавчально-методичне видання1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.