Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22982
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | - |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T11:34:46Z | - |
dc.date.available | 2021-07-06T11:34:46Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22982 | - |
dc.description | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до практ. та семінар. занять для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Н У «Чернігівська політехніка», 2021. – 39 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни “Експертиза харчових продуктів” є вивчення комплексу спеціальних досліджень, необхідних для визначення якості і безпеки харчових продуктів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Експертиза харчових продуктів..pdf | Навчально-методичне видання | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.