Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23378
Назва: | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" |
Автори: | Денисова, Н. М. Буяльська, Н. П. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Дані методичні розробки направлені на формування у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері охорони праці та цивільного захисту, з урахуванням особливостей професійної діяльності та досягнень науково-технічного прогресу |
Опис: | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 110 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23378 |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4107 методичка по практ.роб. ХТ.pdf | методичні вказівки | 2,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.