Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23379
Назва: | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" |
Автори: | Денисова, Н. М. Буяльська, Н. П. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців (спеціалістів та магістрів) умінь та компетенції для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі. |
Опис: | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 29 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23379 |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4108 метод. для сам.раб ХТ.pdf | методичні вказівки | 378,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.