Бивойно Т. П.: навчально-методичні видання : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Моделювання систем : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.; Бивойно, Т. П.
2024Моделювання систем : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.; Бивойно, Т. П.
2024Основи програмування : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія” та «Інженерія програмного забезпечення»Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.; Якименко, І. В.
2023Інформатика : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 051 "Економіка", 071 "Облік і оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" денної та заочної форм навчанняДрозд, О. П.; Бивойно, Т. П.
2023Основи програмування : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.; Бичко, В.А.
2021Java технології прикладного програмування : методичні вказівки о лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Технології прикладного програмування» для студентів спеціальності 123 "Комп‘ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2011Охорона праці. Лабораторний практикум для студентів напрямів підготовки 6.050102 – комп’ютерна інженерія, 6.050802 – електронні пристрої та системиГуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н.П.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2019Основи програмування : методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Основи програмування» для студентів спеціальностей 121 “Інженерія програмного забезпечення” 123 “Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2018Створення деревовидних структур даних засобами Java : методичні вказівки до виконання розрахунково - графічної роботи з дисципліни "Об’єктно - орієнтоване програмування" для студентів спеціальності 128 "Комп’ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2018Основи програмування на Java : методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни "Об'єктно орієнтоване програмування" для студентів спеціальності 128 "Комп'ютерна інженерія"Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2014Програмування паралельних процесів. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» для студентів напряму підготовки 6.050102 –“Комп’ютерна інженерія” 6.050103 – „Програмна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
2015Основи програмування на С, С++. Методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Програмування» для студентів напряму підготовки 6.050103 – “Програмна інженерія”Бивойно, П. Г.; Бивойно, Т. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13