Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23731
Назва: Java технології прикладного програмування : методичні вказівки о лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Технології прикладного програмування» для студентів спеціальності 123 "Комп‘ютерна інженерія"
Автори: Бивойно, П. Г.
Бивойно, Т. П.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Корпоративний додаток (enterprise application) являє собою програму, призначену для обробки великого обсягу даних по бізнес правилам, впровадження якої дозволяє надати певні переваги корпорації (підприємству). Корпоративним додатком не є засоби обробки тексту, системи регулювання витрати палива в автомобільному двигуні або автоматичного контролю хімічних процесів. Не є ними також і операційні системи, компілятори, ігри, тощо. Корпоративний додаток зазвичай передбачає необхідність довготривалого (іноді протягом десятиліть) зберігання даних. Дані часто здатні пережити кілька поколінь прикладних програм, призначених для їх обробки, апаратних засобів, операційних систем і компіляторів. Безліч користувачів звертаються до даних паралельно. Як правило, їх кількість не перевищує сотні, але для систем, розміщених в середовищі Web, цей показник зростає на кілька порядків.
Опис: Java технології прикладного програмування : метод. вказівки до лаб. практикуму та самост. роботи з дисципліни «Технології прикладного програмування» для студентів спец. 123 "Комп‘ютерна інженерія" / уклад.: П. Г. Бивойно, Т. П. Бивойно. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 148 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23731
Розташовується у зібраннях:Бивойно Т. П.: навчально-методичні видання
Бивойно П. Г.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Java технології прикладного програмування..pdfНавчально-методичне видання2,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.