Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28346
Назва: Основи програмування : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”
Автори: Бивойно, П. Г.
Бивойно, Т. П.
Бичко, В.А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У курсі «Основи програмування» виконання курсового проекту є частиною самостійної роботи студентів над дисципліною. Виконання проекту передбачає проведення аналізу деякої предметної області і подальшу побудову програми, що вирішує проблеми зберігання та обробки інформації, що пов’язана з цією областю. Окрім аналізу предметної області студент має проаналізувати типові структури даних та оцінити можливість і доцільність реалізації їх у проекті. На етапі розробки проекту студент має визначитися із функціоналом майбутньої системи та структурою меню. Необхідно також розробити схему збереження даних у файлі та вибрати, або розробити алгоритми опрацювання даних. Розроблені засоби мають дозволити обробку даних як безпосередньо через програму, так і через консольний інтерфейс користувача. Робота над проєктом виконується поетапно. У розділах цих методичних вказівках докладно пояснюється, що потрібно зробити на кожному етапі і наводяться зразки функцій, які потрібно реалізувати в межах етапу. Результатом роботи є працездатний програмний консольний додаток та звіт у вигляді друкованого тексту оформленого відповідно до вимог розділу 7 стандарту ДСТУ3008:2015. Бали за роботу виставляються з урахуванням своєчасності та якості виконання як програмної частини, так і звіту. Варіант завдання, який має виконувати студент, визначається номером студента у списку групи Студент може запропонувати іншу предметну область для реалізації, але завдання обов'язково має бути погоджено з викладачем.
Опис: Основи програмування : метод. вказ. до курс. проєктування для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня за освіт. програмою „Комп’ютерна інженерія” / уклад.: П. Г. Бивойно, Т. П. Бивойно, В. А. Бичко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28346
Розташовується у зібраннях:Бичко В. А.: навчально-методичні видання
Бивойно Т. П.: навчально-методичні видання
Бивойно П. Г.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4919 Основи програмування.pdfметодичні вказівки1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.