Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Замай Жанна Василівна
Замай Ж. В.: дисертації та автореферати
Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей
Замай Ж. В.: монографії
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба
Яцко, Ю. С.
;
Замай, Ж. В.
2020
Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів
Замай, Ж. В.
;
Дзюба, В. А.
;
Буяльська, Н. П.
2020
Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хімія
Замай, Ж. В.
;
Ткаченко, С. В.
2020
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»
Замай, Ж. В.
2020
Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба
Кулініч, О. М.
;
Замай, Ж. В.
2020
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання
Замай, Ж. В.
2020
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Замай, Ж. В.
Перегляд
Автор
7
Замай, Ж. В.
1
Буяльська, Н. П.
1
Дзюба, В. А.
1
Кулініч, О. М.
1
Ткаченко, С. В.
1
Яцко, Ю. С.
Тема
1
енергетика хімічних процесів
1
молокопереробні підприємства
1
насіння гарбуза
1
органолептичний показник
1
основи хімічної кінетики
1
порошк
1
розчини
1
стічні води
1
теорія електролітичної дисоціації
1
технологія
.
< попередня
далі >