Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хлібаЯцко, Ю. С.; Замай, Ж. В.
2020Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратівЗамай, Ж. В.; Дзюба, В. А.; Буяльська, Н. П.
2020Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хіміяЗамай, Ж. В.; Ткаченко, С. В.
2020Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»Замай, Ж. В.
2020Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хлібаКулініч, О. М.; Замай, Ж. В.
2020Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчанняЗамай, Ж. В.
2020Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Замай, Ж. В.