Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24099
Назва: Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр», галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійної програми "Фінансовий менеджмент підприємств і установ"
Автори: Дубина, М. В.
Садчикова, І. В.
Шпомер, Т. О.
Парубець, О. М.
Шишкіна, О. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота – це самостійне наукове дослідження і важлива форма перевірки якості професійної підготовки фахівця фінансового профілю. Робота підводить підсумки набутих знань, умінь та навичок з основних дисциплін, передбачених навчальним планом. На підставі її захисту Екзаменаційна комісія вирішує питання про присвоєння ЗВО кваліфікації магістра фінансів, банківської справи та страхування.
Опис: Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки : метод. вказівки до виконання та оформлення кваліф. робіт здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «магістр», галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освіт.-проф. програми "Фінансовий менеджмент підприємств і установ" / уклад.: М. В. Дубина, І. В. Садчикова, Т. О. Шпомер, О. М. Парубець, О. В. Шишкіна. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 58 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24099
Розташовується у зібраннях:Шишкіна О. В.: навчально-методичні видання
Парубець Олена Миколаївна
Шпомер Т. О.: навчально-методичні видання
Садчикова (Cидоренко) Ірина Володимирівна
Дубина Максим Вікторович
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фінанси, банківська справа та страхування..pdfНавчально-методичне видання577,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.