Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25489
Назва: Технологія консервування плодів та овочів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Автори: Волкова, Р. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» є формування науково-професійного світогляду бакалавра спеціальності 181- «Харчові технології» в галузі виготовлення консервної продукції з плодів та овочів; надання здобувачам теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання консервованих плодоовочевих та ягідних продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних консервованих продуктів, довести необхідність використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
Опис: Технологія консервування плодів та овочів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25489
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія консервування плодів та овочів..pdfНавчально-методичне видання1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.