Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26079
Назва: Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Буяльська, Н. П.
Денисова, Н. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У методичні рекомендації включені питання, які доповнюють матеріал, що розглядається на лекційних та лабораторних заняттях. До них належать: «Розвиток науки про харчування», «Фізіологічне значення вітамінів», «Оцінка поживної та енергетичної цінності готових блюд і продуктів харчування», «Оцінка біологічної цінності готових блюд і продуктів харчування», «Харчові інфекції та харчові отруєння. Глистяні інвазії», «Гігієнічна характеристика продукції рослинництва та тваринництва». У методичні рекомендації включені теоретичні відомості з відповідної теми, алгоритми вирішення типових завдань, а також завдання для самостійного виконання.
Опис: Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 112 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26079
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи фізіології та гігієни харчування..pdfНавчально-методичне видання1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.