Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26084
Назва: Процеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"
Автори: Денисова, Н. М.
Буяльська, Н. П.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета виконання курсової роботи: чітко уявити об’єкт проектування, його технологічне призначення і процеси, що відбуваються в ньому; опанувати методику розрахунку даного об’єкта, правильно вибрати необхідні початкові параметри для розрахунку (крім заданих); відшукати конструктивне рішення, яке базується на виконаних розрахунках та аналізу варіантів технічних рішень з урахуванням технологічності конструкції і забезпечує найкраще проведення процесу; зобразити об’єкт проектування згідно з вимогами ЕСКД; дати техніко- економічну характеристику об’єкта проектування і засвоїти правила його безпечної експлуатації. Виконуючи проектне завдання, здобувач вищої освіти самостійно підбирає літературу і матеріали для проектування, вибирає технічні рішення, критично їх аналізує.
Опис: Процеси та апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26084
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси та апарати харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання345,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.