Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26087
Назва: Процеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"
Автори: Денисова, Н. М.
Буяльська, Н. П.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" є основи процесів, що відбуваються в машинах і апаратах та в продуктах, що обробляються під час виконання технологічних процесів. Мета навчальної дисципліни – оволодіння методикою розробки процесів та апаратів харчових виробництв, визначення їх основних параметрів та характеристик. Завдання, які вирішуються в процесі вивчення дисципліни: – ознайомлення з основними поняттями, характеристиками, параметрами, класами та сферами застосування процесів та апаратів харчових виробництв. – вивчення особливостей побудови та функціонування процесів та апаратів сучасних харчових виробництв.
Опис: Процеси і апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26087
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси і апарати харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.