Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26307
Назва: Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Автори: Замай, Ж. В.
Гуменюк, О. Л.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Опис: Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. : Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 82 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26307
Розташовується у зібраннях:Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4361 Замай_Гуменюк_Органічна хімія_Практикум_2022_29_11.pdfметодичні вказівки2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.