Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26456
Назва: | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання |
Автори: | Замай, Ж. В. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Під час вивчення курсу "Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія" студенти денної форми навчання відповідно до освітньої програми «Харчові технології та інженерія» виконують контрольну роботу. Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить 7 практичних вправ, зміст яких охоплює основні розділи органічної хімії. Під час виконання контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури. |
Опис: | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. Ж. В. Замай.- Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022.- 38 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26456 |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4369 Замай_Ж_В_КР_Органічна хімія_04_12_ 2022.pdf | методичні вказівки | 1,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.