Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26495
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.contributor.authorГуменюк, О. Л.-
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.date.accessioned2023-01-02T18:59:34Z-
dc.date.available2023-01-02T18:59:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26495-
dc.descriptionНаскрізна програма практики : методині рекомендації для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / Укл. : О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, Ж. В. Замай, Р. М. Волкова. – Чернігів : Національний університет «Чернігівська політехніка», 2022. – 46 c.uk_UA
dc.description.abstractНаскрізна програма практики за спеціальністю 181 Харчові технології розроблена згідно навчального плану та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Для забезпечення конкурентоспроможності випускників спеціальності 181 Харчові технології на ринку праці, практична складова навчання - є найважливішою частиною підготовки висококваліфікованих фахівців для галузі знань 18 Виробництво та технології, які повинні мати глибокі теоретичні знання, володіти практичними навичками та уміннями. З урахуванням сучасних вимог ринку праці, стейкхолдерів, роботодавців, практична підготовка здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, має системний характер і починається з першого курсу (ознайомча практика) з подальшим заглибленням професійної підготовки в інших практиках (технологічній, переддипломній) для набуття практичного досвіду і успішного виконання кваліфікаційної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»uk_UA
dc.titleНаскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4395 Наскрізна програма практики ХТ (1).pdf385,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.