Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.contributor.authorВолкова, Р. М.-
dc.contributor.authorІваненко, К. М.-
dc.date.accessioned2023-02-13T13:22:31Z-
dc.date.available2023-02-13T13:22:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26830-
dc.descriptionТехнологічна практика : метод. вказівки для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 32 с.uk_UA
dc.description.abstractТехнологічна практика (ОК28) є невід’ємною частиною навчального процесу за спеціальністю 181 Харчові технології, галузі знань 18 – Виробництво та технології. Програма технологічної практики для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології розроблена на основі: Закону України «Про вищу освіту» № 1556-VII, від 01.07.2014 р. (поточна редакція від 16.09.2022 р., стаття 51); Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 93 від 08.04.1993р.(поточна редакція від 20.12.1994 р.); Положення про проведення практики здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» № 26, від 31.08.2020 р. та Положення про поточне та підсумкове оцінювання знань здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» № 26, від 31.08.2020 р. (із змінами, внесеними згідно з рішенням Вченої ради та наказом ректора № 220/ВС від 30.06.2022). Згідно з навчальним планом технологічна практика проводиться на харчових підприємствах Чернігівської області в 6 семестрі та триває 4 тижні. Загальний обсяг годин, що відводиться на технологічну практику становить 90 годин (3 кредити ECTS).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleТехнологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Волкова Р. М.: навчально-методичні видання
Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4411 Метод Технол практ (1) (3).pdfметодичні вказівки777,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.