Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27960
Назва: Екологічна безпека та техноекологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія"
Автори: Костенко, І. А.
Челябієва, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять необхідні матеріали для виконання курсової роботи з дисципліни «Екологічна безпека та техноекологія». Наведені основні вимоги щодо підготовки, написання, оформлення та захисту курсової роботи. У методичних рекомендаціях приведені також додатки титульних сторінок пояснювальної записки та графічного матеріалу, реферату, завдання до курсової роби тощо.
Опис: Екологічна безпека та техноекологія : метод. вказ. до виконання курс. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спеціальності 101 "Екологія" освіт.-проф. програми "Екологія" / уклад.: І. А. Костенко, В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ “Чернігівська політехніка”, 2023. – 26 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27960
Розташовується у зібраннях:Костенко І. А.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4915 МетодЕкоКР (1).pdfметодичні вказівки774,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.