Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28347
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorІваненко, К. М.-
dc.date.accessioned2023-07-05T12:13:46Z-
dc.date.available2023-07-05T12:13:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28347-
dc.descriptionТехнологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказ. до виконання курс. роботи для здобувачів перш.(бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / уклад.: Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 29 с.uk_UA
dc.description.abstractМета курсової роботи з курсу «Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів»– поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих в результаті вивчення спеціальних дисциплін, застосування цих знань для комплексного вирішення конкретного інженерного завдання. Курсове проектування є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію на підприємстві. Завдання курсового проектування полягають у поглибленні знань й практичних умінь проектування технологічних процесів на підприємствах молочної галузі. Курсова робота дає здобувачам вищої освіти можливість навчитися грамотно проектувати підприємства молочної промисловості, правильно вибирати технологічні схеми переробки сировини; виконувати продуктові розрахунки, підбирати технологічне обладнання. Для виконання курсової роботи здобувач ВО повинен знати якість вихідної сировини, вміти користуватись спеціальною літературою, довідниковою та нормативною документацією, проводити необхідні технологічні розрахунки, обґрунтувати технологічні режими, описувати їх сутність і вплив на якість готового продукту. До виконання курсової роботи необхідно підійти творчо, врахувати досвід передових підприємств. Курсове проектування готує здобувачів ВО до складнішого інженерного завдання –кваліфікаційної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleТехнологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчанняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4920 Технологія переробки продуктів тваринництва 1.pdfметодичні вказівки375,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.