Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28736
Назва: Загальна хімія : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми "Екологія"
Автори: Замай, Ж. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу Загальна хімія, що читається для студентів спеціальності 101 Екологія з метою удосконалення організації лабораторно-практичного курсу та самостійної роботи студентів. Курс є загальнотеоретичним і передує вивченню спеціальних дисциплін. Методичні вказівки містять методику виконання лабораторних робіт, короткі теоретичні відомості і завдання (задачі і вправи). Також наведено приклади розв’язання типових задач і вправ. До додатків включено довідникову інформацію, що вивільняє час студента і дає можливість прискорити розв’язання розрахункових вправ. Використання робочого зошита звільняє студента від непродуктивної механічної роботи, орієнтує на обов’язкові результати навчання, не позбавляючи власної творчості по засвоєнню знань.
Опис: Загальна хімія : метод. вказівки до лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти перш.(бакалавр.) рівня освіт.-проф. програми «Екологія / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 36 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28736
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4993 ЗХ лаб метод 2023 (1) ДОР .pdfметодичні вказівки1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.