Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.contributor.authorБерезкина, Н. А.-
dc.date.accessioned2024-04-03T13:22:47Z-
dc.date.available2024-04-03T13:22:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/29952-
dc.descriptionМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. А. Березкина – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 30 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр» розроблені на основі Методичних рекомендацій щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» , які затверджені вченою радою Національного університету «Чернігівська політехніка» 31 серпня 2020 р. протокол № 6 і введені в дію наказом ректора від 31 серпня 2020 р. № 26 із змінами, внесеними згідно із рішенням Вченої ради від 30.06.2022, протокол №5, та наказом ректора № 220/ВС від 30.06.2022, з метою встановлення вимог до написання, оформлення та оцінювання кваліфікаційних робіт.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Березкина Н. А.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5216 ОК 37.pdfметодичні вказівки900,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.