Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/29952
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | - |
dc.contributor.author | Березкина, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-03T13:22:47Z | - |
dc.date.available | 2024-04-03T13:22:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29952 | - |
dc.description | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. А. Березкина – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 30 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр» розроблені на основі Методичних рекомендацій щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» , які затверджені вченою радою Національного університету «Чернігівська політехніка» 31 серпня 2020 р. протокол № 6 і введені в дію наказом ректора від 31 серпня 2020 р. № 26 із змінами, внесеними згідно із рішенням Вченої ради від 30.06.2022, протокол №5, та наказом ректора № 220/ВС від 30.06.2022, з метою встановлення вимог до написання, оформлення та оцінювання кваліфікаційних робіт. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія" | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Березкина Н. А.: навчально-методичні видання Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5216 ОК 37.pdf | методичні вказівки | 900,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.