Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Інтегроване середовище розроблення дистанційних курсів на основі проектного підходуЗубань, Ю. О.; Лаврик, Т. В.; Іванець, С. А.
2017Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчуванняМотузка, Ю. М.
2017Товарознавча оцінка антикварних монет на ринку УкраїниІндутний, В. В.; Мережко, Н. В.; Калуга, Н. В.
2017Аналіз ринку рубінів за якісними та вартісними показникамиІндутний, В. В.; Мережко, Н. В.; Пірковіч, К. А.
2016Створення навчальної лабораторії для визначення параметрів якості виробничих процесівСахно, Є. Ю.; Двоєглазова, М. В.; Ітченко, Д. М.
2020Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печиваМиколенко, С. Ю.; Захаренко, А. А.
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, О. Л.
2022Технологічність – невід’ємна складова якості виробуЛапковський, С.; Фролов, В.; Данилова, Л.; Приходько, В.; Гладський, М.
2023Дизайн виробів машинобудування та вибір матеріалів для забезпечення технологічності їх конструкційОсадчий, О.; Парненко, В.
2024Порівняльна оцінка якості соняшникової оліїДенисенко, Т. М.; Коваль, К. П.; Напалько, В.