Короткий опис(реферат):
Функціонування ринку сої та продуктів її переробки сприятиме підвищенню економічної ефективності сільськогосподарського виробництва в цілому та вирощування олійних культур зокрема, що, у свою чергу, забезпечить зростання дохідності підприємств, створить умови розширення виробництва вітчизняного обладнання для переробки сої на корми і продукти харчування, створюватимуться додаткові робочі місця в АПК, зростуть доходи сільського населення, підвищиться конкурентоспроможность продукції на внутрішньому та світовому ринках і сталий розвиток олійно-жирового підкомплексу.
Суть розробки, основні результати:
Круглік, Л. В. Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію / Л. В. Круглик ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 307-309.