dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Соя, П. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-03-14T13:47:08Z |
|
dc.date.available |
2018-03-14T13:47:08Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955 |
|
dc.description |
Денисова, Н. М. Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі: Всеукраїнська наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та мол. учених (м. Чернігів, 19 – 20 квіт. 2017 р.): зб. тез доп. - Чернігів: ЧНТУ, 2017. – С.225. |
en_US |
dc.description.abstract |
В останній час світове суспільство турбує питання здорового харчування, зниження калорійності продуктів, що споживаються. Одним із шляхів рішення цієї проблеми є використання різних видів цукрозамінників для виробництва продуктів харчування, в тому числі й здобних. В доповіді представлені результати досліджень використання фруктози в кристалічній формі для зменшення глікемічного індексу продуктів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
цукрозамінники |
en_US |
dc.subject |
фруктоза |
en_US |
dc.subject |
глікемічний індекс |
en_US |
dc.title |
Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |