IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Соя, П. В.
dc.date.accessioned 2018-03-14T13:47:08Z
dc.date.available 2018-03-14T13:47:08Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955
dc.description Денисова, Н. М. Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі: Всеукраїнська наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та мол. учених (м. Чернігів, 19 – 20 квіт. 2017 р.): зб. тез доп. - Чернігів: ЧНТУ, 2017. – С.225. en_US
dc.description.abstract В останній час світове суспільство турбує питання здорового харчування, зниження калорійності продуктів, що споживаються. Одним із шляхів рішення цієї проблеми є використання різних видів цукрозамінників для виробництва продуктів харчування, в тому числі й здобних. В доповіді представлені результати досліджень використання фруктози в кристалічній формі для зменшення глікемічного індексу продуктів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject цукрозамінники en_US
dc.subject фруктоза en_US
dc.subject глікемічний індекс en_US
dc.title Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу