Abstract:
На сьогоднішній день для хлібопекарської промисловості важливою задачею залишається збереження якості хлібобулочних виробів при змінах виробників сировини. Тому вивчення властивостей сировини (борошна, дріжджів та інших складових) та специфіки їх комбінацій набуває більшої актуальності. Процеси дозрівання напівфабрикатів напряму залежать від властивостей дріжджів, а саме від специфіки їх ферментного комплексу.
Метою роботи є вивчення впливу різних видів дріжджів на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів та можливість їх взаємозаміни.
Description:
Денисова, Н. М. Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, Р. А. Сокотнюк // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнародної наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43.