IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ
→
Факультет проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення
→
Ксенюк Марія Павлівна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 12 results for community: Ксенюк Марія Павлівна.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 12
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Ільїн, Р. О.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Зінченко, Ю. С.
;
Деркач, Т. Л.
(
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Зараз показуються 1-10 з 12
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Ксенюк, М. П. (12)
Гуменюк, О. Л. (2)
Городиська, О. В. (1)
Деркач, Т. Л. (1)
Зінченко, Ю. С. (1)
Сиза, О. І. (1)
Ільїн, Р. О. (1)
Тема
харчові виробництва (4)
технологія (3)
biological and nutritional value of bread (1)
enriched bread (1)
organoleptic parameters of bread (1)
porosity and acidity of bread (1)
sourdough (1)
whole or almost-whole wheat grains (1)
биологическая и пищевая ценность хлеба (1)
біологічна та харчова цінність хліба (1)
... Більше
Дата випуску
2016 (12)