Короткий опис(реферат):
Завдання методичних вказівок: вивчення вимог до особистої гігієни працівників харчових виробництв; санітарних вимог до облаштування харчових закладів; ознайомлення с методиками гігієнічної оцінки якості питної води, набування знань і практичних навичок оцінювання якості харчових продуктів; вимог до їх транспортування та умов зберігання; причини виникнення харчових інфекцій та отруєнь; заходи щодо їх попередження; розслідування причин харчових отруєнь; вміння користуватися Держстандартами та рекомендованою літературою.
Суть розробки, основні результати:
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод. вказівки до виконання лабор. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 106 с.