ISSN 2415-363X

Перегляд Челябієва Вікторія Миколаївна за темою "кекс"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Челябієва, В. М.; Семенюк, О. Ю.; Гаврик, М. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2017)
    Актуальність теми дослідження. Розробка кондитерських виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини – перспективний інноваційний напрям розвитку кондитерської галузі. Постановка проблеми. На вітчизняному ринку ...
  • Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Михуля, І. М (2018)
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад кексу, який не містить борошна пшеничного, есенції, хімічних розпушувачів. Суттєвою ознакою кексу "Вівсяно-кукурудзяний", що заявляється, є відсутність у ...
  • Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Семенюк, О. Ю. (2017)
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад кексу, який зумовлює поліпшення якості кексу за кольором, смаком, ароматом, забезпечує зниження калорійності, збагачення пектином, вітамінами. Поставлена ...
  • Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. (2019)
    В основу запропонованої корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад льодяникової карамелі з пористою структурою. Суттєвою ознакою льодяникової карамелі "Смаколик" є використання у рецептурі для розпушування ...