IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Челябієва Вікторія Миколаївна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for community: Челябієва Вікторія Миколаївна.
(0.001 seconds)
Зараз показуються 1-4 з 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності
Челябієва, В. М.
;
Ольшевська, С. С.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Використання борошна сочевиці у рецептурі печива
Челябієва, В. М.
;
Турінова, І. В.
(
2019
)
Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини
Ольшевська, С. С.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності
Гуз, М. О.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Зараз показуються 1-4 з 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Челябієва, В. М. (4)
Ольшевська, С. С. (2)
Гуз, М. О. (1)
Турінова, І. В. (1)
Тема
біологічна цінність (4)
рослинна сировина (2)
biological value (1)
cocoa butter (1)
ginger (1)
turmeric (1)
vegetable-fat mixtures (1)
безглютенове печиво (1)
борошно сочевиці (1)
вершкове масло (1)
... Більше
Дата випуску
2020 (3)
2019 (1)