dc.contributor.author |
Зінюк, М. О.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-13T06:18:27Z |
|
dc.date.available |
2021-05-13T06:18:27Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22135 |
|
dc.description |
Зінюк, М. О. Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна / М. О. Зінюк, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 277-278. |
en_US |
dc.description.abstract |
Дослідивши статтю, було встановлено доцільність використання добавки з суміші трьох видів безглютенового борошна рисового, гречаного та кукурудзяного для покращення вітамінно-мінерального складу продукції та якісних фізико-хімічних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.subject |
рисове борошно |
en_US |
dc.subject |
гречане борошно |
en_US |
dc.subject |
кукурудзяне борошно |
en_US |
dc.subject |
глютен |
en_US |
dc.title |
Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |