IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зінюк, М. О.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2021-05-13T06:18:27Z
dc.date.available 2021-05-13T06:18:27Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22135
dc.description Зінюк, М. О. Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна / М. О. Зінюк, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 277-278. en_US
dc.description.abstract Дослідивши статтю, було встановлено доцільність використання добавки з суміші трьох видів безглютенового борошна рисового, гречаного та кукурудзяного для покращення вітамінно-мінерального складу продукції та якісних фізико-хімічних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject хлібобулочні вироби en_US
dc.subject рисове борошно en_US
dc.subject гречане борошно en_US
dc.subject кукурудзяне борошно en_US
dc.subject глютен en_US
dc.title Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу