dc.contributor.author | Сорокіна, Д. С.![]() |
|
dc.contributor.author | Щерба, Л. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-13T07:16:18Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T07:16:18Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22138 | |
dc.description | Сорокіна, Д. С. Критичні контрольні точки на виробництві молока пастеризованого / Д. С. Сорокіна, Л. В. Щерба ; наук. кер. В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 282. | en_US |
dc.description.abstract | Впровадження системи контролю HACCP залишається особливо актуальним питанням на молочних підприємствах України. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | пастеризоване молоко | en_US |
dc.subject | система контролю | en_US |
dc.title | Критичні контрольні точки на виробництві молока пастеризованого | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |