Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Соседова, К. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T10:19:31Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T10:19:31Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22146 | |
dc.description | Соседова, К. Ю. Кекси гречано-сочевичні для спеціального харчування / К. Ю. Соседова ; наук. кер. В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 283. | en_US |
dc.description.abstract | Використання суміші борошна гречаного і сочевичного дозволяє отримати безглютенові кондитерські вироби із чудовими смаковими властивостями. Завдяки хімічному складу борошна готовий виріб має високу харчову та біологічну цінність. Особливістю створеного кексу є відсутність у складі борошна пшеничного вищого ґатунку, тому кекс можна споживати людям, які хворі на целіакію. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.subject | дієтичне харчування | en_US |
dc.subject | кекси | en_US |
dc.title | Кекси гречано-сочевичні для спеціального харчування | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |